Nutriční hodnoty (Bůček pečený s badyánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 297,99 g |
| – nasycené | 77,57 g |
| – nenasycené | 157,17 g |
| –– mononenasycené | 128,05 g |
| –– polynenasycené | 29,11 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 16,65 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 613 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 44,65 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg libovějšího bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 1 1 větší neloupaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 palička 1 palička neloupaného česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 4 4 badyány | Badyán | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |