Nutriční hodnoty (Bůček pečený s badyánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 297,99 g |
– nasycené | 77,57 g |
– nenasycené | 157,17 g |
–– mononenasycené | 128,05 g |
–– polynenasycené | 29,11 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 16,65 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 44,65 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg libovějšího bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
1 1 větší neloupaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 palička 1 palička neloupaného česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
4 4 badyány | Badyán | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |