Nutriční hodnoty (Mandlové lupínky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 843 kJ / 2 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,50 g |
| Tuky | 74,45 g |
| – nasycené | 7,35 g |
| – nenasycené | 65,62 g |
| –– mononenasycené | 34,12 g |
| –– polynenasycené | 31,50 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 399 mg |
| Sůl | 0,79 g |
| Sacharidy | 287,82 g |
| – cukry | 159,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 150 g 150 g cukru moučka (nebo krupice) | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g mandlí (nebo lískových či vlašských ořechů) | Mandle neloupané | 150 g |