Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlové lupínky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 843 kJ /
2 114 kcal
Bílkoviny63,30 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,50 g
Tuky74,45 g
– nasycené7,35 g
– nenasycené65,62 g
–– mononenasycené34,12 g
–– polynenasycené31,50 g
––– omega 30,15 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy287,82 g
– cukry159,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 bílků Vaječný bílek 198 g
150 g 150 g cukru moučka (nebo krupice) Cukr bílý 150 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g mandlí (nebo lískových či vlašských ořechů) Mandle neloupané 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.