Nutriční hodnoty (Barevná brokolda s krupičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 894 kJ / 214 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,98 g |
| Tuky | 1,02 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,53 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 16,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 9,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 brokolice (i s lístkama a košťálem) | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 brambory (vařené studené a pak nastrouhané) | Brambor zimní | 100 g |
| nadrobno nakrájená větší mrkev | Mrkev čerstvá | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 větší tavený sýr se šunkou | Sýr tavený | |
| 2 hrsti 2 hrsti krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| troška másla (na osmažení cibulky) | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |