Nutriční hodnoty (Zapečené ,,Salamandry")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 515 kJ / 601 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 45,00 g |
| – nasycené | 23,00 g |
| – nenasycené | 21,65 g |
| –– mononenasycené | 9,00 g |
| –– polynenasycené | 12,65 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 2,70 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 8,50 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 20 dkg 20 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |
| 10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
| kečup | Kečup sladký | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |