Nutriční hodnoty (Zapečené ,,Salamandry")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 515 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 45,00 g |
– nasycené | 23,00 g |
– nenasycené | 21,65 g |
–– mononenasycené | 9,00 g |
–– polynenasycené | 12,65 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 8,50 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | |
20 dkg 20 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
kečup | Kečup sladký | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |