Nutriční hodnoty (Romadúr v pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 656 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
| Tuky | 82,17 g |
| – nasycené | 53,06 g |
| – nenasycené | 28,06 g |
| –– mononenasycené | 26,03 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,10 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 sýry Romadúr | Romadur 40 % t. v s. | |
| 2,5 dl 2,5 dl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |