Nutriční hodnoty (Romadúr v pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 656 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 82,17 g |
– nasycené | 53,06 g |
– nenasycené | 28,06 g |
–– mononenasycené | 26,03 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,10 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 sýry Romadúr | Romadur 40 % t. v s. | |
2,5 dl 2,5 dl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |