Nutriční hodnoty (Jablka plněná mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 487 kJ / 1 789 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 96,02 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,26 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g | 
| Tuky | 85,12 g | 
| – nasycené | 32,66 g | 
| – nenasycené | 43,25 g | 
| –– mononenasycené | 33,32 g | 
| –– polynenasycené | 9,94 g | 
| ––– omega 3 | 0,69 g | 
| Vláknina | 39,60 g | 
| Cholesterol | 740 mg | 
| Sodík | 1,42 g | 
| Sůl | 3,27 g | 
| Sacharidy | 142,40 g | 
| – cukry | 128,80 g | 
| ––– laktóza | 8,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g | 
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| trochu trochu majoránky | Majoránka sušená | |
| 2 lžice 2 lžice kyselé smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml | 
| 100 g 100 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |