Nutriční hodnoty (Sádlovníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 772 kJ / 3 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 261,83 g |
– nasycené | 123,21 g |
– nenasycené | 132,79 g |
–– mononenasycené | 103,10 g |
–– polynenasycené | 29,69 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 292,65 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vnitřního vepřového sádla surového (treba ho 2x pomlieť, možno ho však nahradiť stuženým pokrmovým tukom) | Sádlo vepřové | 250 g |
400 g 400 g hladké mouky speciál | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská |