Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sádlovníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 772 kJ /
3 770 kcal
Bílkoviny54,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky261,83 g
– nasycené123,21 g
– nenasycené132,79 g
–– mononenasycené103,10 g
–– polynenasycené29,69 g
––– omega 30,67 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 438 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy292,65 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vnitřního vepřového sádla surového (treba ho 2x pomlieť, možno ho však nahradiť stuženým pokrmovým tukom) Sádlo vepřové 250 g
400 g 400 g hladké mouky speciál Mouka pšeničná hladká 400 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
10 lžic 10 lžic vlažné vody Voda 180 ml
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.