Nutriční hodnoty (Čokoládový dort s beruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 839 kJ / 5 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,70 g |
Tuky | 411,35 g |
– nasycené | 153,07 g |
– nenasycené | 235,82 g |
–– mononenasycené | 175,19 g |
–– polynenasycené | 60,63 g |
––– omega 3 | 7,69 g |
Vláknina | 43,70 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 364,30 g |
– cukry | 229,60 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 dkg 15 dkg cukru písek | Cukr bílý | 150 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
12 dkg 12 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
3 dkg 3 dkg kakaa | Kakao prášek | 30 g |
12,5 dkg 12,5 dkg másla | Máslo kravské | 125 g |
10 dkg 10 dkg pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 100 g |
12,5 dkg 12,5 dkg měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
cukr moučka (podle chuti) | Cukr bílý | |
1/2 1/2 pudinku bez šlehání Olé | Puding v prášku | |
25 dkg 25 dkg ztuženého tuku | Margarín | 250 g |
10 dkg 10 dkg čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
5 lžic 5 lžic kakaa | Kakao prášek | 125 g |
kompotované jahody | Jahody zavařené | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
falešná marcipánová hmota | Fondán | |
potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |