Nutriční hodnoty (Mramorové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 85,34 g |
| – nasycené | 22,75 g |
| – nenasycené | 48,07 g |
| –– mononenasycené | 37,32 g |
| –– polynenasycené | 10,75 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 3,94 g |
| Sacharidy | 58,00 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 11,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
| 2 2 kapie nakládané v oleji | ||
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |