Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory - "svobodné")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 180 kJ /
5 779 kcal
Bílkoviny254,33 g
– z toho živočišné bílkoviny192,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,98 g
Tuky312,07 g
– nasycené151,22 g
– nenasycené153,95 g
–– mononenasycené130,69 g
–– polynenasycené23,26 g
––– omega 31,93 g
Vláknina97,20 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 6,38 g
Sůl15,48 g
Sacharidy460,15 g
– cukry55,70 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor - neloupané Brambor zimní 2000 g
20-25 dkg 20-25 dkg širokého špeku Špek 225 g
2 ks 2 ks kuřecích prsíček Kuře prso 700 g
10-15 dkg 10-15 dkg Anglické slaniny (plátky) Anglická slanina 125 g
5 5 velkých stroužků česneku Česnek čerstvý 350 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
voda Voda
olej Olej řepkový
černý mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
pažitka (čerstvá nebo sušená) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.