Nutriční hodnoty (Jáhlové škubánky s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 580 kJ / 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 0,12 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 150 g jáhel | Jáhly | |
| 150 150 g kukuřičné hladké mouky | Mouka kukuřičná hladká | |
| 1 1 vanilkový pudingový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| voda (nebo sójové mléko, dle potřeby) | Voda | |
| rostlinné máslo | Margarín | |
| mák | Mák modrý | |
| karob | Karobový prášek | |
| javorový sirup | Sirup javorový |