Nutriční hodnoty (Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 886 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,45 g |
| Tuky | 24,57 g |
| – nasycené | 15,42 g |
| – nenasycené | 8,30 g |
| –– mononenasycené | 7,62 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 76 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 91,80 g |
| – cukry | 24,50 g |
| ––– laktóza | 10,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 uzené makrely | Makrela uzená filet | |
| 8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1/2 svazku 1/2 svazku kopru | Kopr nať čerstvý | 25 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 25 g |
| bylinková sůl | Sůl bylinková |