Nutriční hodnoty (Povánoční dietka 1. den)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 149 kJ / 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 36,90 g |
| – nasycené | 4,80 g |
| – nenasycené | 28,95 g |
| –– mononenasycené | 8,10 g |
| –– polynenasycené | 20,85 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 13,65 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 399 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 27,45 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 nových brambor ve slupce typ A, přílohové, s jemnou slupkou | Brambor raný | |
| 300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
| 6 plátků 6 plátků uzeného masa - 300 grm z plece nebo kýty ne krkovice | Vepřová plec uzená | |
| 3 pl 3 pl tatarské omáčky - nemusí být | Tatarská omáčka | 45 g |
| bylinková sůl | Sůl bylinková |