Nutriční hodnoty (Languedocká tapenada)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 58,20 g |
| – nasycené | 10,68 g |
| – nenasycené | 43,75 g |
| –– mononenasycené | 35,86 g |
| –– polynenasycené | 7,89 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 5,10 g |
| Sůl | 12,29 g |
| Sacharidy | 10,04 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g černých oliv typu Kalamata | Olivy čerstvé zralé | 200 g |
| 80 g 80 g ančoviček v slaném nálevu | Ančovičky v oleji | 80 g |
| 100 g 100 g tuňáka | Tuňák filet | 100 g |
| 80 g 80 g kapar v náleve | Kapary | 80 g |
| 1/2 1/2 čerstvé chilli papriky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 pl 1 pl panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |