Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Katův šleh III.

Kaťák neboli katův šleh, to je klasika, která vyvolává vzpomínky na pikantní pokrm s nevalnou pověstí. Nejvyšší čas si připomenout, jak lahodné a vydatné jídlo to může být, pokud použijete kvalitní suroviny.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

6. 4. 2011 12:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 743 kJ / 656 kcal
Bílkoviny101,46 g
Tuky21,34 g
Vláknina3,64 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Gazpacho

15. 5. 2021 12:02

Helena:
Myslím, že ste si trochu poplietla svetové strany.
To, čo je podľa Vás Katův šleh, je jednoduchá forma mexického
Chili con carne.
Ale to vôbec nevadí, mýliť sa je ľudské.

Helena

22. 4. 2016 20:49

Správnej Katův šleh se dělá ze tří mas. Vepřové+kuřecí+hovězí. Stejnej poměr masa se nakrájí na nudličky, orestuje na trošce sádla , přidají se 2 celé velké nakrájené cibule na hrubší kolečka,feferonka na kolečka, a celá malá konzerva velkých červených fazolí v tomatě. Až je vše měkké tak podávat vždy s bramboráčky. To je pak dobrota. Máme rádi pikantnější tak dávám 2 feferonky. ( bez zrníček )

ivulinka

10. 11. 2013 14:27

Dnes jsem poprve vařila tolik všemi vychvalovaný Katův šleh a moc jsme si pochutnali:-K:yes:
Díky za prima recept:-K

Malča

3. 7. 2012 08:52

anajmalina@seznam.cz
Já jsem asi slepá, u Katova šlehu III. nevidím žádnou heru :-S

Eliza

27. 5. 2012 11:06

Mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, co je na kečupu špatného?:-O

Martin

27. 5. 2012 10:03

porád kecuuuup.... pomoooooooooooooooooc

Monča

13. 7. 2011 12:56

Katův šleh sypu ještě sýrem :yes: tak je to mňam mňam :-O:-D

rebeka

12. 7. 2011 21:56

to je krásně jedlé foto:-8:-p:-p:yes:,no toto:-?:-):-)

zizala

6. 4. 2011 13:20

Ta Hera bude asi omyl ;-)

Simona Skolakova

6. 4. 2011 13:09

chocolate:v surovinách Hera je,ale v postupu není o ní řeči,takže asi se nepotřebuje k ničemu.:-(takový recept,ale nemá pak vůbec smysl.

chocolate

6. 4. 2011 13:04

Hera je pokrmový tuk určený na pečení, pokud vím, tak na vaření není vhodná.

Simona Skolakova

6. 4. 2011 13:01

to víš,že jo per to sem :-//jsou tu už recepty a představ si,že mají i fotky;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: katův šleh recept na katuv šleh katův šleh recept katův šleh z kuřecího masa šleh katuv slech krutí maso jako katův šleh katův šlech recept katův šleh video recept katův šleh recepty katuv sleh recept katuv šlech katuv sleh video recept vareni katuv sleh katuv šleh recepty katuv sleh s hranolkama krůtí šleh katův šleh s hranolkami katov sleh katův šleh z kuřecího

Suroviny: plec vepřová, cibule, feferonka, kečup sladký, sůl, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

Katův šleh III.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rEG4