Katův šleh III.

lopusek Kuchař: lopusek

Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

500 g vepřové plece
2 cibule
2 feferonky
1 malý kečup
sůl
pepř
sádlo
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na půl kolečka, feferonky na menší kousky. Do horkého sádla vložíme maso a zprudka opékáme asi tak 10 minut. Pak osolíme a opepříme.

  2. Přidáme cibuli a když je napůl měkká, přidáme i feferonky. Opékáme asi 5 minut a poté do masa vlijeme celý malý kečup, pořádně prohřejeme a můžeme podávat s chlebem, hranolky nebo bramborami.

  3. Dle chuti lze přidat společně s feferonkami i houby nebo nakládané papričky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 340 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Katův šleh III.

  • Helena Helena(neregistrovaná)

    Správnej Katův šleh se dělá ze tří mas. Vepřové+kuřecí+hovězí. Stejnej poměr masa se nakrájí na nudličky, orestuje na trošce sádla , přidají se 2 celé velké nakrájené cibule na hrubší kolečka,feferonka na kolečka, a celá malá konzerva velkých červených fazolí v tomatě. Až je vše měkké tak podávat vždy s bramboráčky. To je pak dobrota. Máme rádi pikantnější tak dávám 2 feferonky. ( bez zrníček )

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Dnes jsem poprve vařila tolik všemi vychvalovaný Katův šleh a moc jsme si pochutnali:-K:yes:
    Díky za prima recept:-K

    Odpovědět

  • Malča Malča(neregistrovaná)

    anajmalina@seznam.cz
    Já jsem asi slepá, u Katova šlehu III. nevidím žádnou heru :-S

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, co je na kečupu špatného?:-O

    Odpovědět

  • Martin Martin(neregistrovaný)

    porád kecuuuup.... pomoooooooooooooooooc

    Odpovědět

  • Monča Monča(neregistrovaná)

    Katův šleh sypu ještě sýrem :yes: tak je to mňam mňam :-O:-D

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    to je krásně jedlé foto:-8:-p:-p:yes:,no toto:-?:-):-)

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Ta Hera bude asi omyl ;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    chocolate:v surovinách Hera je,ale v postupu není o ní řeči,takže asi se nepotřebuje k ničemu.:-(takový recept,ale nemá pak vůbec smysl.

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Hera je pokrmový tuk určený na pečení, pokud vím, tak na vaření není vhodná.

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    to víš,že jo per to sem :-//jsou tu už recepty a představ si,že mají i fotky;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: katův šleh recept na katuv šleh katův šleh recept katův šleh z kuřecího masa šleh katuv slech krutí maso jako katův šleh katův šlech recept recept katův šleh katův šleh video recept katuv šlech recepty katuv sleh katuv sleh video recept vareni katuv sleh katuv sleh s hranolkama krůtí šleh katův šleh s hranolkami katov sleh katův šleh z kuřecího recepty katuv slech

Zapomněl/a jsem heslo