Nutriční hodnoty (Ovocné kuře na pálence se sýrovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 503 kJ / 1 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,11 g |
| Tuky | 77,18 g |
| – nasycené | 49,87 g |
| – nenasycené | 25,76 g |
| –– mononenasycené | 22,02 g |
| –– polynenasycené | 3,74 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 26,70 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 5,80 g |
| Sacharidy | 139,30 g |
| – cukry | 87,23 g |
| ––– laktóza | 7,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 kuřecích stehen vykostěných | Kuře stehno s kůží | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| máslo (na pánev a do zapékací misky) | Máslo kravské | |
| 1 lžička 1 lžička přírodního třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce slivovice | Slivovice | |
| 5 lžic 5 lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| 4-5 lžic 4-5 lžic strouhanky (nejlépe kukuřičné) | Strouhanka pšeničná | 67.5 g |
| 20 dkg 20 dkg sýru ementál | Ementál | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený |