Nutriční hodnoty (Pečený králík s bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 10 388 kJ / 2 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,76 g |
| Tuky | 199,76 g |
| – nasycené | 60,10 g |
| – nenasycené | 101,37 g |
| –– mononenasycené | 83,18 g |
| –– polynenasycené | 18,20 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 33,60 g |
| Cholesterol | 340 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 66,80 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králík | Králík | |
| 600 g 600 g bůčku | Vepřový bok | 600 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 palice 2 palice česneku | Česnek čerstvý | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na divočinu | Provensálské koření | |
| mleté nové koření | Nové koření mleté | |
| kmín | Kmín | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 1 kousek 1 kousek másla (nemusí být) | Máslo kravské | 25 g |