Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pepinova rybka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 559 kJ /
612 kcal
Bílkoviny75,26 g
– z toho živočišné bílkoviny74,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky28,72 g
– nasycené7,67 g
– nenasycené20,53 g
–– mononenasycené14,02 g
–– polynenasycené6,51 g
––– omega 30,64 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy10,98 g
– cukry2,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety z Pangasia či jiné rybky, kterou máte rádi Pangas filet 400 g
šťávu z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
sladká paprika Paprika červená sušená
4 4 tenké plátky nakrájené uzené krkovice (ten jako salám) Vepřová krkovice uzená
1/2 1/2 sýru Pepino nakrájená na proužky Hermelín
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1/2 1/2 smetany (podle chuti, může být i celá) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.