Nutriční hodnoty (Pepinova rybka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 559 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 28,72 g |
– nasycené | 7,67 g |
– nenasycené | 20,53 g |
–– mononenasycené | 14,02 g |
–– polynenasycené | 6,51 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 10,98 g |
– cukry | 2,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety z Pangasia či jiné rybky, kterou máte rádi | Pangas filet | 400 g |
šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
4 4 tenké plátky nakrájené uzené krkovice (ten jako salám) | Vepřová krkovice uzená | |
1/2 1/2 sýru Pepino nakrájená na proužky | Hermelín | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1/2 1/2 smetany (podle chuti, může být i celá) | Smetana kravská sladká 12% |