Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin III.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 051 kJ /
2 402 kcal
Bílkoviny48,08 g
– z toho živočišné bílkoviny4,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,93 g
Tuky72,46 g
– nasycené40,15 g
– nenasycené27,76 g
–– mononenasycené20,88 g
–– polynenasycené6,89 g
––– omega 30,82 g
Vláknina34,53 g
Cholesterol 386 mg
Sodík 452 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy372,19 g
– cukry126,17 g
––– laktóza0,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžička 1 lžička změklého másla Máslo kravské 8 g
tuk na pokropení těsta a na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypánu plechu Mouka pšeničná hladká
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.