Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 721 kJ /
650 kcal
Bílkoviny85,26 g
– z toho živočišné bílkoviny78,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,68 g
Tuky10,92 g
– nasycené2,72 g
– nenasycené5,27 g
–– mononenasycené3,94 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,62 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy49,60 g
– cukry3,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích prsou (popřípadě vykostěná stehna) Kuře prso 300 g
sůl Sůl mořská
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 28 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.