Nutriční hodnoty (Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 721 kJ / 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
| Tuky | 10,92 g |
| – nasycené | 2,72 g |
| – nenasycené | 5,27 g |
| –– mononenasycené | 3,94 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 9,42 g |
| Cholesterol | 424 mg |
| Sodík | 285 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 49,60 g |
| – cukry | 3,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích prsou (popřípadě vykostěná stehna) | Kuře prso | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový |