Nutriční hodnoty (Restovaný bůček s fazolkami, paprikami a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 316 kJ / 1 510 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 131,14 g |
| – nasycené | 38,77 g |
| – nenasycené | 66,38 g |
| –– mononenasycené | 54,23 g |
| –– polynenasycené | 12,15 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 8,42 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 455 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 17,08 g |
| – cukry | 12,22 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g libovějšího bůčku | Vepřový bok | 400 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| menší sáček sáček mražených fazolek | Fazolky mražené | |
| 2-3 2-3 tenkostěnné papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové |