Nutriční hodnoty (Restovaný bůček s fazolkami, paprikami a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 316 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 131,14 g |
– nasycené | 38,77 g |
– nenasycené | 66,38 g |
–– mononenasycené | 54,23 g |
–– polynenasycené | 12,15 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 8,42 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 17,08 g |
– cukry | 12,22 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g libovějšího bůčku | Vepřový bok | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
menší sáček sáček mražených fazolek | Fazolky mražené | |
2-3 2-3 tenkostěnné papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové |