Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaný bůček s fazolkami, paprikami a zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 316 kJ /
1 510 kcal
Bílkoviny63,44 g
– z toho živočišné bílkoviny61,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky131,14 g
– nasycené38,77 g
– nenasycené66,38 g
–– mononenasycené54,23 g
–– polynenasycené12,15 g
––– omega 30,62 g
Vláknina8,42 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 455 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy17,08 g
– cukry12,22 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g libovějšího bůčku Vepřový bok 400 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
menší sáček sáček mražených fazolek Fazolky mražené
2-3 2-3 tenkostěnné papriky Paprika bílá čerstvá
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
mletá paprika Paprika červená sušená
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.