Nutriční hodnoty (Pikantní pomazánka z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 058 kJ / 1 448 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 114,54 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,16 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g | 
| Tuky | 88,14 g | 
| – nasycené | 26,65 g | 
| – nenasycené | 48,00 g | 
| –– mononenasycené | 36,78 g | 
| –– polynenasycené | 11,22 g | 
| ––– omega 3 | 0,94 g | 
| Vláknina | 9,40 g | 
| Cholesterol | 3,04 g | 
| Sodík | 1,13 g | 
| Sůl | 2,68 g | 
| Sacharidy | 45,60 g | 
| – cukry | 9,10 g | 
| ––– laktóza | 4,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g | 
| 3 PL 3 PL škvarků v sádle | Škvarky | 45 g | 
| 1 1 maďarská klobása | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 PL 1 PL majoránky | Majoránka sušená | 20 g | 
| 3 kuličky 3 kuličky rozdrceného jalovce | Jalovec sušený | |
| 2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g | 
| 1 dl 1 dl horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| másla | Máslo kravské |