Nutriční hodnoty (Voňavé pečené kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 597 kJ / 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,65 g |
| Tuky | 0,44 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
| – cukry | 1,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | |
| 6 lžiček 6 lžiček pesta Genovese (česnek, olivový olej, bazalka, piniové ořechy) | Pesto z medvědího česneku | |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 6 6 malých bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 6 lístků 6 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky ořechů (vlašské, piniové, pistácie) | Vlašské ořechy | |
| 2 lžičky 2 lžičky nakládaných kaparů | Kapary | 10 g |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky nakládaných cibulek | Cibule sterilovaná | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |