Nutriční hodnoty (Okurkový salát s koprem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 888 kJ / 451 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,69 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,69 g | 
| Tuky | 27,88 g | 
| – nasycené | 17,81 g | 
| – nenasycené | 8,61 g | 
| –– mononenasycené | 7,81 g | 
| –– polynenasycené | 0,79 g | 
| ––– omega 3 | 0,25 g | 
| Vláknina | 2,70 g | 
| Cholesterol | 90 mg | 
| Sodík | 124 mg | 
| Sůl | 0,25 g | 
| Sacharidy | 40,65 g | 
| – cukry | 36,60 g | 
| ––– laktóza | 9,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 velké okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1/2 1/2 cibule nakrájené na jemno | Cibule čerstvá | 35 g | 
| 250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvého kopru jemně nasekaného | Kopr nať čerstvý | 30 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý |