Nutriční hodnoty (Kapr na cikánský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 132 kJ / 1 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,06 g |
| Tuky | 60,96 g |
| – nasycené | 10,40 g |
| – nenasycené | 46,93 g |
| –– mononenasycené | 33,79 g |
| –– polynenasycené | 13,13 g |
| ––– omega 3 | 3,76 g |
| Vláknina | 36,50 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 189,78 g |
| – cukry | 21,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla na vymazání mísy | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| kmín | Kmín | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |