Nutriční hodnoty (Hovězí s mysliveckou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 7,67 g |
| – nasycené | 3,28 g |
| – nenasycené | 3,67 g |
| –– mononenasycené | 3,03 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 15,90 g |
| – cukry | 8,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| malá větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička ostré papriky (já dávám pouze sladkou) | Paprika pálivá | 6 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| šťáva z citrónu | Šťáva z citrónu | |
| mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |