Nutriční hodnoty (Kýta pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 32,34 g |
– nasycené | 7,81 g |
– nenasycené | 16,31 g |
–– mononenasycené | 13,66 g |
–– polynenasycené | 2,66 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
Hermelín | Hermelín | |
plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
Romadůr | Romadur 40 % t. v s. | |
4 4 velké žampióny | Žampion čerstvý | |
1 1 sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |