Nutriční hodnoty (Kýta pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 32,34 g |
| – nasycené | 7,81 g |
| – nenasycené | 16,31 g |
| –– mononenasycené | 13,66 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| Hermelín | Hermelín | |
| plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| Romadůr | Romadur 40 % t. v s. | |
| 4 4 velké žampióny | Žampion čerstvý | |
| 1 1 sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |