Nutriční hodnoty (Domácí játrová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 57 474 kJ / 13 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 482,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 473,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,26 g |
| Tuky | 1 265,48 g |
| – nasycené | 454,98 g |
| – nenasycené | 782,88 g |
| –– mononenasycené | 605,52 g |
| –– polynenasycené | 177,36 g |
| ––– omega 3 | 6,90 g |
| Vláknina | 35,84 g |
| Cholesterol | 5,08 g |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 96,30 g |
| – cukry | 34,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového laloku | Vepřový lalok | 1000 g |
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg sádla | Sádlo vepřové | 500 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku paštikového koření | Pepř černý | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská |