

Játra na kari
Suroviny
- 1/2 kg vepřových jater nakrájených na nudličky
- 1 střední cibule nakrájená nadrobno
- 3 rozdrcené stroužky česneku
- 1 lžička kari
- vařená rýže 4 porce
- 2 lžíce sojové omáčky
- 3 lžíce oleje
- sůl
- pepř
- citron nakrájený na kolečka
Postup přípravy receptu
Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli s česnekem. Přidáme játra a podusíme doměkka.
Přidáme vařenou rýži, sůl ,pepř, kari koření a zalijeme sojovou omáčkou.
Promícháme a prohřejeme. Podáváme zdobené plátky citronu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Játra na kari
-
Dnes uvařeno, skvělý recept, bylo to vynikající ! Ode dneška játra nevařím jinak
.
-
Jinak už játra nedělám
-
jdu do toho taky
innael:
-
Mňam, játra jsou opravdu výborná. Dnes jsem dělala k obědu.
-
-
Tak tu štávku zahusti a mohlo by to i vypadat...
-
Jani ona tam je šťáva, ale protekla mi dolů a na fotce není vidět. A můžeš si jí udělat kolik chceš. Omáčka to není, ale to fakt mňam.
-
To zas vypadá moc dobře, ale rýže bez šťávy, to by asi bylo trochu suché
-
Toto jsem nechala manžela jen ochutnat a zblajzla jsem to sama. Vynikající
+