Nutriční hodnoty (Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 809 kJ / 910 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 189,38 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g | 
| Tuky | 5,77 g | 
| – nasycené | 1,60 g | 
| – nenasycené | 3,12 g | 
| –– mononenasycené | 1,03 g | 
| –– polynenasycené | 2,09 g | 
| ––– omega 3 | 1,00 g | 
| Vláknina | 22,20 g | 
| Cholesterol | 600 mg | 
| Sodík | 690 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 15,30 g | 
| – cukry | 7,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg Tresky nebo Pangasiuse | Treska filet | 1000 g | 
| 30 dkg 30 dkg zmrazených hříbků | Hřib čerstvý | 300 g | 
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| kmín | Kmín | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| rajský protlak (lžíce kečupu) | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
 
	