Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 283 kJ /
307 kcal
Bílkoviny9,80 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky3,56 g
– nasycené1,51 g
– nenasycené1,39 g
–– mononenasycené0,46 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy53,00 g
– cukry50,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
3 3 menší jablka Jablko čerstvé 450 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
sůl (dle chuti) Sůl mořská
med (nebo cukr) (dle chuti) Med nepasterovaný
mletý pepř Pepř černý mletý
150 g 150 g bílého jogurtu (i více) Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.