Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 3,56 g |
| – nasycené | 1,51 g |
| – nenasycené | 1,39 g |
| –– mononenasycené | 0,46 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 53,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 3 3 menší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| med (nebo cukr) (dle chuti) | Med nepasterovaný | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 g 150 g bílého jogurtu (i více) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |