Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 3,56 g |
– nasycené | 1,51 g |
– nenasycené | 1,39 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 53,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
3 3 menší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
med (nebo cukr) (dle chuti) | Med nepasterovaný | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 g 150 g bílého jogurtu (i více) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |