Nutriční hodnoty (Třešňový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 519 kJ / 4 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 240,24 g |
– nasycené | 140,78 g |
– nenasycené | 87,00 g |
–– mononenasycené | 76,70 g |
–– polynenasycené | 10,30 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 437,30 g |
– cukry | 264,50 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 1,5 velké sklenice třešní | Třešně čerstvé | |
30-40 ks 30-40 ks mandlí | Mandle neloupané | |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |