Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plecko nadivoko s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 753 kJ /
1 375 kcal
Bílkoviny115,91 g
– z toho živočišné bílkoviny104,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,16 g
Tuky77,98 g
– nasycené35,14 g
– nenasycené36,01 g
–– mononenasycené31,02 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,28 g
Vláknina25,84 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,63 g
Sacharidy44,40 g
– cukry24,91 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
125 ml 125 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky jalovce Jalovec sušený
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.