Nutriční hodnoty (Bramborové krokety s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 042 kJ / 1 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,63 g |
Tuky | 74,37 g |
– nasycené | 41,92 g |
– nenasycené | 28,01 g |
–– mononenasycené | 15,50 g |
–– polynenasycené | 12,51 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 14,72 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,68 g |
Sacharidy | 179,49 g |
– cukry | 7,75 g |
––– laktóza | 0,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vařených nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 350 g |
140 - 160 g 140 - 160 g polohrubé mouky (podle typu brambor) | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 - 2 stroužky 1 - 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
200 - 220 g 200 - 220 g vinné klobásy | Klobása vinná | 210 g |
vajíčko | Vejce slepičí | |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
62,5 g 62,5 g Lučina | Lučina 70% t.v s. | 62.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |