Nutriční hodnoty (Cizrnový talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 920 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,24 g |
Tuky | 15,85 g |
– nasycené | 2,42 g |
– nenasycené | 12,28 g |
–– mononenasycené | 4,57 g |
–– polynenasycené | 7,71 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 94,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 99,14 g |
– cukry | 10,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g cizrny (suché) | Cizrna | 250 g |
1 1 veliká cibule nebo 2 menší | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
hrst hrst nahrubo rozdrcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 kulička 1 kulička nového koření | Nové koření | |
lžička lžička hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | |
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | 2.5 g |
olej | Olej řepkový | |
podravka | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |