Nutriční hodnoty (Cizrnový talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 920 kJ / 937 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,24 g |
| Tuky | 15,85 g |
| – nasycené | 2,42 g |
| – nenasycené | 12,28 g |
| –– mononenasycené | 4,57 g |
| –– polynenasycené | 7,71 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 94,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 99,14 g |
| – cukry | 10,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g cizrny (suché) | Cizrna | 250 g |
| 1 1 veliká cibule nebo 2 menší | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| hrst hrst nahrubo rozdrcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 kulička 1 kulička nového koření | Nové koření | |
| lžička lžička hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | |
| 1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| podravka | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |