Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek na kari s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 174 kJ / 759 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 32,50 g |
| – nasycené | 3,27 g |
| – nenasycené | 27,33 g |
| –– mononenasycené | 19,23 g |
| –– polynenasycené | 8,10 g |
| ––– omega 3 | 3,21 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-600 g 400-600 g Kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kari koření | Kari | |
| 1 1 menší konzerva sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| zhruba 2-3 lžíce zhruba 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| zhruba 3 3 zarovnané lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| Na dochucení je možné použít kousek slepičího bujónu v kostce | Bujón kuřecí BIO |