Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sladko-kyselá ryba po asijsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 097 kJ /
740 kcal
Bílkoviny95,85 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,85 g
Tuky25,79 g
– nasycené2,48 g
– nenasycené22,28 g
–– mononenasycené15,11 g
–– polynenasycené7,17 g
––– omega 32,30 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy27,45 g
– cukry21,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvé mořské ryby (nakrájené na kousky) Treska filet 500 g
trochu trochu octa Ocet lihový
trochu trochu cukru Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 ks 2 ks červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 ks 1 ks zelené papriky Paprika zelená čerstvá 150 g
cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 směs Easy Mix-Atjar Kuning Mix

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.