Nutriční hodnoty (Sladko-kyselá ryba po asijsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 097 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,85 g |
Tuky | 25,79 g |
– nasycené | 2,48 g |
– nenasycené | 22,28 g |
–– mononenasycené | 15,11 g |
–– polynenasycené | 7,17 g |
––– omega 3 | 2,30 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 27,45 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvé mořské ryby (nakrájené na kousky) | Treska filet | 500 g |
trochu trochu octa | Ocet lihový | |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 ks 2 ks červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 ks 1 ks zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 150 g |
cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 směs Easy Mix-Atjar Kuning Mix |