Nutriční hodnoty (Vepřové závitky se zelím a kečupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 61 kJ / 15 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,64 g |
| – nenasycené | 0,36 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,27 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 0,68 g |
| – cukry | 0,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 řízky nebo kotlety | Kuře prso | |
| sklenice sklenice sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | |
| kečup | Kečup sladký | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| olej | Olej řepkový |