Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v zázvorovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 629 kJ / 2 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,03 g |
| Tuky | 174,69 g |
| – nasycené | 17,01 g |
| – nenasycené | 145,73 g |
| –– mononenasycené | 103,13 g |
| –– polynenasycené | 42,61 g |
| ––– omega 3 | 13,54 g |
| Vláknina | 6,20 g |
| Cholesterol | 848 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 8,26 g |
| Sacharidy | 62,92 g |
| – cukry | 8,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
| 50 g 50 g zázvoru | Zázvor sušený | 50 g |
| 50 ml 50 ml sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 50 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 ml 50 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| hrst hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 150 ml 150 ml rostlinného oleje na smažení | Olej řepkový | 150 ml |