Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 287 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 49,78 g |
| – nasycené | 22,40 g |
| – nenasycené | 24,58 g |
| –– mononenasycené | 20,83 g |
| –– polynenasycené | 3,76 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 294 mg |
| Sodík | 908 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 11,25 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g filetů z libovolné ryby | Treska filet | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka na trojobal | Strouhanka pšeničná | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |