Nutriční hodnoty (Bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 1 916 kJ / 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,37 g |
| Tuky | 2,12 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,17 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 26,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 0,89 g |
| Sacharidy | 79,72 g |
| – cukry | 14,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové kosti | Kost vepřová | |
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 3 růžičky 3 růžičky květáku | Květák čerstvý | 150 g |
| 5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| majoránka (dle chuti) | Majoránka sušená | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| 2,5 lžíce 2,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |