Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso v zelných listech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 761 kJ /
1 377 kcal
Bílkoviny137,92 g
– z toho živočišné bílkoviny125,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,38 g
Tuky45,10 g
– nasycené11,13 g
– nenasycené21,59 g
–– mononenasycené17,73 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,19 g
Vláknina13,25 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 604 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy99,40 g
– cukry13,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa (nebo mix) Vepřová plec 500 g
sádlo na restování (olej) Sádlo vepřové
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g nevařené rýže Rýže bílá 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250-300 g 250-300 g zelných listů (podle potřeby) Zelí bílé čerstvé 275 g
sádlo (olej) na vymazání pekáčku Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.