Nutriční hodnoty (Mleté maso v zelných listech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 761 kJ / 1 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,38 g |
| Tuky | 45,10 g |
| – nasycené | 11,13 g |
| – nenasycené | 21,59 g |
| –– mononenasycené | 17,73 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 13,25 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 604 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 99,40 g |
| – cukry | 13,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa (nebo mix) | Vepřová plec | 500 g |
| sádlo na restování (olej) | Sádlo vepřové | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 g 100 g nevařené rýže | Rýže bílá | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250-300 g 250-300 g zelných listů (podle potřeby) | Zelí bílé čerstvé | 275 g |
| sádlo (olej) na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |