Nutriční hodnoty (Krtkova kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 040 kJ / 2 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,35 g |
| Tuky | 240,93 g |
| – nasycené | 73,58 g |
| – nenasycené | 124,96 g |
| –– mononenasycené | 101,64 g |
| –– polynenasycené | 23,32 g |
| ––– omega 3 | 1,82 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,48 g |
| Sacharidy | 40,98 g |
| – cukry | 7,42 g |
| ––– laktóza | 1,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60-70 dkg 60-70 dkg libovějšího bůčku | Vepřový bok | 650 g |
| 1 1 větší syrový brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 10 dkg 10 dkg ementálu | Ementál | 100 g |
| 1/2 1/2 rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 21.5 g |
| 1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 5 dkg 5 dkg mletého masa z bůčku | Vepřový ořez | 50 g |
| 2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |