Nutriční hodnoty (Brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 073 kJ / 3 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,55 g |
| Tuky | 237,72 g |
| – nasycené | 143,58 g |
| – nenasycené | 84,16 g |
| –– mononenasycené | 75,63 g |
| –– polynenasycené | 8,53 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 4,25 g |
| Cholesterol | 1,44 g |
| Sodík | 508 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 245,55 g |
| – cukry | 97,25 g |
| ––– laktóza | 26,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 65 g 65 g cukru krystal | Cukr bílý | 65 g |
| 115 g 115 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 115 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| voda | Voda | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| potahovací hmota K2 (nebo domácí falešný marcipán) | Fondán | |
| kakao | Kakao prášek |