Nutriční hodnoty (Ratatouille s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 098 kJ / 501 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,55 g |
| Tuky | 4,29 g |
| – nasycené | 1,43 g |
| – nenasycené | 2,28 g |
| –– mononenasycené | 0,94 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 30,29 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 89,95 g |
| – cukry | 58,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
| 2 2 střední cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 400 g 400 g loupaných rajčat (v plechovce) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 lžičky 2 lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 10 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |