Nutriční hodnoty (Vepřový steak s krevetovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 357 kJ / 563 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,90 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,90 g | 
| Tuky | 48,79 g | 
| – nasycené | 7,06 g | 
| – nenasycené | 41,73 g | 
| –– mononenasycené | 35,61 g | 
| –– polynenasycené | 6,13 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 2,96 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 673 mg | 
| Sůl | 1,62 g | 
| Sacharidy | 27,64 g | 
| – cukry | 11,97 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřové kotlety bez kosti cca 40 dkg | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 balíček 1 balíček předvařených krevet 15-20 dkg | Krevety loupané | |
| 2 2 šalotky nebo 1 cibule | Šalotka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce provensálského koření | Provensálské koření | 15 g | 
| 1/2 dcl 1/2 dcl jemného kečupu | Kečup sladký | 50 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml | 
| 1/2 dcl 1/2 dcl olivového oleje | Olej olivový | 50 ml | 
| sůl podle chuti | Sůl mořská |