Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový steak s krevetovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 357 kJ /
563 kcal
Bílkoviny1,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,90 g
Tuky48,79 g
– nasycené7,06 g
– nenasycené41,73 g
–– mononenasycené35,61 g
–– polynenasycené6,13 g
––– omega 30,05 g
Vláknina2,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 673 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy27,64 g
– cukry11,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřové kotlety bez kosti cca 40 dkg Vepřová kotleta bez kosti
1 balíček 1 balíček předvařených krevet 15-20 dkg Krevety loupané
2 2 šalotky nebo 1 cibule Šalotka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce provensálského koření Provensálské koření 15 g
1/2 dcl 1/2 dcl jemného kečupu Kečup sladký 50 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
1/2 dcl 1/2 dcl olivového oleje Olej olivový 50 ml
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.