Nutriční hodnoty (Plněný vepřový bok Stenly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 19 301 kJ / 4 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 243,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 236,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
| Tuky | 373,95 g |
| – nasycené | 112,74 g |
| – nenasycené | 187,79 g |
| –– mononenasycené | 154,14 g |
| –– polynenasycené | 33,65 g |
| ––– omega 3 | 1,57 g |
| Vláknina | 26,88 g |
| Cholesterol | 1,67 g |
| Sodík | 3,52 g |
| Sůl | 8,09 g |
| Sacharidy | 63,23 g |
| – cukry | 38,17 g |
| ––– laktóza | 16,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového boku | Vepřový bok | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla (nebo oleje) | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 plátků 5 plátků mortadely | Mortadella | |
| 2 2 poloviny naložené červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrnek 1 hrnek strouhaného sýra (Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |