Nutriční hodnoty (Bramborovo-cibulový koláč s kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 620 kJ / 2 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,05 g |
Tuky | 218,12 g |
– nasycené | 110,80 g |
– nenasycené | 96,33 g |
–– mononenasycené | 71,97 g |
–– polynenasycené | 24,36 g |
––– omega 3 | 2,48 g |
Vláknina | 16,46 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 955 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 120,44 g |
– cukry | 19,62 g |
––– laktóza | 13,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g křehkého těsta | Těsto linecké | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 velká brambora nebo 3 malé brambory | Brambor zimní | 50 g |
140 g 140 g kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 140 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g creme fraiche | Creme fraiche 33% | 200 ml |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská |