Nutriční hodnoty (Steak jak z moc drahé restaurace)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 368 kJ / 3 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 207,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,07 g |
Tuky | 135,43 g |
– nasycené | 76,49 g |
– nenasycené | 51,92 g |
–– mononenasycené | 47,32 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 83,54 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 250,01 g |
– cukry | 37,05 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg svíčkové (plemeno Black Angus) | Hovězí svíčková | 1000 g |
1 kg 1 kg sladkých brambor (batátů) | Topinambur čerstvý | 1000 g |
2 svazky 2 svazky chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
1 svazek 1 svazek čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 1 cibule červená | Cibule červená čerstvá | 69 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl mořská | Sůl mořská |