Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 699 kJ /
4 708 kcal
Bílkoviny57,84 g
– z toho živočišné bílkoviny27,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,40 g
Tuky193,56 g
– nasycené113,34 g
– nenasycené71,02 g
–– mononenasycené62,08 g
–– polynenasycené8,94 g
––– omega 30,84 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 594 mg
Sůl2,55 g
Sacharidy671,90 g
– cukry338,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g přirozeně bezlepkové směsi Jizerky Mouka rýžová hladká 400 g
600 g 600 g očištěných jablek i se šťávou Jablko čerstvé 600 g
250 g 250 g krystalového cukru Cukr bílý 250 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
2 balíčky 2 balíčky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 24 g
1 balíček 1 balíček skořicového cukru Cukr skořicový 20 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 balíček 1 balíček kakaové polevy Čokoládová poleva
ořechy Vlašské ořechy
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.