Nutriční hodnoty (Bezlepkový jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 699 kJ / 4 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g |
| Tuky | 193,56 g |
| – nasycené | 113,34 g |
| – nenasycené | 71,02 g |
| –– mononenasycené | 62,08 g |
| –– polynenasycené | 8,94 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 594 mg |
| Sůl | 2,55 g |
| Sacharidy | 671,90 g |
| – cukry | 338,60 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g bezlepkové směsi Jizerky | Mouka rýžová hladká | 400 g |
| 600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 250 g 250 g krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 2 kypřicí prášky do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 1 1 kakaová poleva | Čokoládová poleva | |
| ořechy (dle chuti) | Vlašské ořechy | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |