Nutriční hodnoty (Bezlepkový jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 699 kJ / 4 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g |
Tuky | 193,56 g |
– nasycené | 113,34 g |
– nenasycené | 71,02 g |
–– mononenasycené | 62,08 g |
–– polynenasycené | 8,94 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 594 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 671,90 g |
– cukry | 338,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g přirozeně bezlepkové směsi Jizerky | Mouka rýžová hladká | 400 g |
600 g 600 g očištěných jablek i se šťávou | Jablko čerstvé | 600 g |
250 g 250 g krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
2 balíčky 2 balíčky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 24 g |
1 balíček 1 balíček skořicového cukru | Cukr skořicový | 20 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 balíček 1 balíček kakaové polevy | Čokoládová poleva | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |